New Zealand - Part 4
Hallo!!
Na onze wilde avonturen hebben we het rustig aan gedaan. Van Queenstown zijn we doorgereisd naar Christchurch, dit betekende een hele dag in de bus zitten en weinig stops. De volgende dag door naar Kaikoura, waar rond de middag aankwamen. Die middag heerlijk niets gedaan en de volgende doorgereisd naar Wellington. Daarvoor moesten we 4 uur met de ferry, dus ook daar kwamen we laat aan. In Wellington verbleven we 2 nachten dus hier begon operatie: Kill the bedbugs!! Bedbugs zijn luizen/vlooien die je bed en jou erg lekker vinden. Wij niet blij!! Aangekomen in Wellington direct door naar de wasmachines, alle kleren uit de backpack de wasmachines in en alles gewassen. De volgende dag zijn we naar het Te Papa museum geweest, dit is het nationale museum van Nieuw Zeeland. Erg interessant! Daarna door naar Taupo, waar we al eens zijn geweest en waar die heerlijke jacuzzi was. Daar hebben wij dus nog even van genoten!! Onze laatste trip met de grote Kiwi bus was van Taupo naar Auckland.
Over een paar uurtjes vliegen we naar Sydney!! Waar ons nieuwe avontuur zal beginnen.. misschien hebben jullie het al van ons gehoord of van anderen.. maar morgen gaan wij een super mooie camper (auto) ophalen!!!! :D
Dat zal even wennen zijn: een automaat, op de verkeerde stoel en aan de verkeerde kant van de weg, maar het wordt vast super! Wij hebben er zin in!!
Een kort verhaaltje dit keer en helaas geen foto's, dat krijg je als je week bijna alleen maar reist! Volgende keer komen er weer foto's! We hopen dat we weer wekelijks kunnen schrijven, maar vanuit de camper wordt dat misschien iets lastiger! We houden jullie op de hoogte!!
Veel liefs van ons!!
Leuk jullie weer even te lezen, oke niet zo schokkend deze keer maar een weekje geen spectaculaire dingen doen is best normaal toch!?!??!
Adieu aan de kiwi bussen en op naar de camper!!!!
Heel veel plezier en geniet weer van jullie avontuur!!!!
Ennuh kijk uit met rijden, de rotonde links om nemen..........
Liefs van Annette en de rest
Meiden,
Klinkt prima, een rustiger weekje!!!
Eindelijk iets waar ik niet jaloers op hoef te zijn... bedbugs! Groot gelijk dat dat jullie meteen al je kleertjes hebben gewassen.
Heel veel plezier met de camper! Doe voorzichtig en ik weet zeker dat het links rijden zo went :-)
Knufxxx
He chica´s!
Ik ben het helemaal met Jo eens...! Lijkt me geen pretje die bedbugs.. ;) Goed dat jullie even rustig aan gedaan hebben hoor! Jullie avontuur gaat in Australie gewoon weer verder met die camper:) Weet ook zeker dat jullie daarmee nog wel wat spannende momentjes op de weg gaan beleven;)
Rij voorzichtig met de camper... en veel leesplezier en spelletjes plezier;)
Liefs!