Campertje - 2
Teruggelopen vanaf de computers naar onze camping was de planning om te gaan zwemmen. Wij zijn meiden van ons woord dus ondanks de harde regenbui zijn wij de rivier in gedoken!! Dit zo'n 3 keer achter elkaar omdat het maar niet droog werd en we niet nat de camper in konden... heel vervelend!! :D
De volgende dag begon onze Fraser Island tour, campertje op de parkeerplaats gezet en toen opgehaald met de 4 WD bus. Erg grappig om te zien!! Onderweg wat mensen opgehaald en toen met de pond naar het eiland. Hier zijn geen echte wegen, dus heerlijk crossen over het strand en door de bossen/regenwoud. Erg gaaf en erg hobbelig!! De eerste dag hebben we doorgebracht op het strand. We zijn naar het Maheno scheepswrak gereden en naar de Pinnacles. Daarna naar Eli Creek waar we ons hebben mee laten voeren door het ijskoude (volgens marlies) water. Terug naar het hostel en heerlijk gebbq-ed. Weer een heerlijk stukje kangaroo op. s'Avonds een klein feestje in de keuken en toen nog even een strandwandeling. Op het strand bij de branding waren allemaal kleine lichtjes te zien.. fosfor schijnt. Erg mooi gezicht, je kon het ook een beetje in de golven zien. Op het strand ook nog een aantal dingo's gezien, de enge wilde honden.
De tweede dag gingen we landinwaarts en hebben we een wandeling door het regenwoud gemaakt. Natuurlijk moet je een tarzan en jane imitatie doen wanneer je een liaan ziet!! Gelukt of gelukt?? Bepalen jullie het maar aan de hand van de foto! Vervolgens doorgereden naar het Birrabeem meer, een heel helder blauw meer. Heel mooi en erg lekker gezwommen! Vervolgens naar het volgende meer, wat een bruin/rode kleur had. Erg veel muggen en geen mogelijkheid om te zwemmen dus snel weer weg gegaan. s'Middags nog even wat rondgereden, maar vanwege de vele muggen en regen vrij vroeg terug naar het hostel. s'Avonds naar de lokale (zeer drukbezochte .. kuch kuch..) bar. Lekker gepoold en natuurlijk gewonnen! Daarna nog even in de keuken doorgefeest en toen weer heerlijk een echt bed in!
Op de laatste dag zijn we naar Lake Wabby geweest, dit is het groene meer van het eiland dat tussen een groot zandduin en het regenwoud in ligt. Erg mooi, Jeannette lekker gezwommen, Marlies even gezwommen. Die vissen waren veel te groot!! Toen terug naar het vaste land, weer een behoorlijk rit met de auto en eind van de middag aangekomen op de camping. Heerlijk pannenkoeken gegeten en vroeg naar bed, we zijn dat feesten niet meer zo gewend! ;)..
De twee dagen daarna hebben we behoorlijk wat kilometers gemaakt, zo'n 1000. We zijn gestopt in 1770 en in Mackay. Op dit moment zitten we in Airlie Beach en we stappen vanavond op een piratenschip voor een zeiltocht van 3 dagen!
Wij vermaken ons dus wel! Jullie hopelijk ook!!
Veel liefs!!
Zit hier nog slaperig op m'n werk en werd helemaal blij van 2 mailtjes in m'n inbox:)! Wat een gave foto's weer!! En jullie zijn echt al poepiebruin!! Wat gaat de tijd snel met de camper zeg...Ben je nou toch echt wel erg aant missen hoor marlies:(...maarja, nog maar lekker genieten want de tijd gaat vast veel te snel!!
Veel plezier met de zeiltocht!!
Dikke kus!
Hai chica's,
Leuk verhaal weer...
Jullie touren al aardig wat af met het campertje!
Ik zeg Tarzen en Jane immitatie zeer goed gelukt :-) Barre foto's hoor.
Oh en maak je niet druk over dat feesten, zodra jullie thuis zijn zullen we het jullie zo weer leren.
Geniet van jullie zeiluitstapje.
Dikke Knufxxx
Hey Jane & Jane,
Prima gelukt hoor die pica... daar hebben jullie Tarzan niet voor nodig;)
Alle andere foto's waren uiteraard ook weer schitterend!
Wat heeft Marlies toch met dat koude water daar?;) Haha geniet maar lekekr van de zon hoor Marlies;) Oh trouwens jullie zijn belachelijk bruin!! Komende tijd hoef ik jullie nog niet te zien;)
Kussie
goh meides wat ziet het er weer heerlijk uit daar!!! als ik elke dag naar het strand kijk dan krijg ik zeker niet zo een warm gevoel als bij dat strand van jullie!!! xxx
Hey meiden! Prachtige foto's weer en wat een verhalen! Ik doe wel inspiratie op voor een toekomstige reis zo (hopelijk... ooit..)! Nichie, nog bedankt voor je smsje dinsdag, je was zowaar de eerste! XD
Haiiiiii Marlies
Leuk jullie weer te lezen, super verhalen weer!!!!
Mooie foto's en we snappen nu hoe jullie slapen in het campertje, met de benen in de keuken dus!!!!!
Maaarrrrruhh bahhhhhh wat zien jullie er goed uit zeg.
Renee vind jullie echt niet normaal zo bruin en wij zien juist zo mega wittttttttttt, dus straks zijn we samen "duo penotti"!!!!
Heel veel liefs weer van ons 4tjes en genieten maar weer he!!!!
Meiden!
Jullie verhalen klinken weer goed in mijn oren! Ik blijf jaloers.. niet normaal! Haha, super vet dat jullie op een piratenschip gaan.. maar kijk wel uit he!
Oja, Jucy.. toch wel een goed idee? :D!
xx